­

Historien bag

Fishing Lodge Fyn

Det hele startede tilbage i 1990, hvor projektet Havørred Fyn blev født/startet. Efter 28 års hårdt arbejde, med fokus på at forbedre havørredens vilkår, har man på Fyn i fællesskab med kommuner og frivillige opnået havørredfiskeri i verdensklasse.

28 år senere i 2018, mødes tre af Fyns mest ihærdige og eftertragtede certificerede fiskeguider til en uformel snak omkring fiskeriet på Fyn. Selvom de til dagligt driver hver deres professionelle virksomhed vedrørende guidning og kurser, så opstår der hurtigt en fælles drøm om at lave den ultimative Fiske Lodge på Fyn.

Med mere end 50 års fælles erfaring med undervisning i fiskeri, afholdelse af kurser og mange tusinder af timers guidning i både ind og- udland i bagagen, har de de bedste betingelser, for at skabe de rammer og ydelser som besøgende lystfiskere fra hele verden søger.

Kvalitet og professionalisme fra A-Z vil være i fokus for kunden, når de gæster den ultimative fiskelodge i Danmark.

Fishing Lodge Fyn vil ikke måle kundens succes i antallet af fanget fisk, men derimod vil en blanding af naturens store pakke, hvor Danmarks mest unikke fiskelodge, vinden, vandet, fiskeriet, dyrelivet og fællesskabet langs vandkanten, er med til at skabe den bedste fiskeoplevelse for kunden.

Fishing Lodge Fyn på verdenskortet med den bedste placering

Med Broholm Slots lokaler og omgivelser som base for den nye fiskelodge på Sydøstfyn, strækker historien sig helt tilbage til år 1326 og derfor vil dit ophold være indhyllet i en atmosfære, der ikke findes andre steder.

Med sådanne unikke rammer kan et nyt fiskeeventyr begynde, og selv H.C Andersen ville have skrevet om dette unikke sted og det havørred Eldorado der venter gæsterne.

Fishing Lodge Fyn er placeret få minutters kørsel fra de absolut bedste fiskepladser på Fyn. Med Tåsinge og Langeland ganske tæt på og med færgeafgange til helt unikke øer, er det den perfekte destination for lystfiskeren, som vil have mulighed for at fiske uanset vindretning og årstid.

Fishing Lodge Fyn kan dermed tilbyde lystfiskere fra hele verden 365 dages fiskeri, og med 360 graders havørredrevir vil alle dage blive gode fiskedage.

Fishing Lodge Fyn - Fiskelodge Fyn
Fishing Lodge Fyn – en kvalitetsoplevelse der spreder ringe i vandet.

Fishing Lodge Fyn tilbyder dig som gæst en oplevelse ud over det sædvanlige til en helt uhørt pris.

Fishing Lodge Fyn - Fiskelodge Fyn

Du bliver indlogeret på eller omkring i slottets ledige værelser, som er omringet af voldgraven, som med de mange gedder og mosekonens bryg, giver en særlig stemning og sender dig godt afsted ud på dit livs fiskeeventyr.

Lækkert morgenbord på slottet eller medbragt morgenmad og frokost til dagens fisketur giver dig muligheden for at koncentrere dig 100% om dagens fiskeri.

Når du, efter dagens fiskeri, vender tilbage til Lodgen, vil du igen blive mødt af den historiske og smukke bygning samt et lækkert aftensmåltid. Køkkenpersonalet ved hvor vigtigt det er, at lystfiskere får fyldt deres depoter op efter mange timers fiskeri og adskillige km tilbagelagt kyststrækning.

Fishing Lodge Fyn tilbyder dig som kunde det helt unikke 360 graders geddefiskeri i slotssøen under dit ophold. Du kan altså afslutte dagens kystfiskeri efter havørred med at fange dit livs gedde – og så lige udenfor dit værelse på fiskelodgen.

Fishing Lodge Fyn tilbyder dig som gæst 360 graders guideservice

Vore særligt udvalgte fiskeguider kan hjælpe dig til de bedste oplevelser under dit ophold. Vi dækker hele Fyn, Langeland og Det Sydfynske Øhav. Du kan i vores hurtiggående båd blive transporteret ud til små øer og andre skjulte steder, hvor fiskepresset er ekstremt lavt og din guide kender alle de bedste fiskepladser.
Se mere om vores Guideservice
Fishing Lodge Fyn - Fiskelodge Fyn
Fishing Lodge Fyn - Fiskelodge Fyn
Fishing Lodge Fyn - Fiskelodge Fyn
Fishing Lodge Fyn byder dig velkommen til Danmarks flotteste og mest unikke fiskelodge.

Knæk & bræk

Kennet Birler, Claus Eklundh Christensen & Niklas Albrechtsen

Prince - King - Knight?

Priser fra 695 kr pr. døgn

Venner af Fishing Lodge Fyn