Få mere ud af oplevelsen

Tag en guide med på råd

Fishing Lodge Fyn Guideservice

Fishing Lodge Fyn tilbyder dig som gæst en helt unik guideservice, som kan hjælpe dig til de bedste oplevelser under dit ophold på Lodgen.

Vi dækker hele Fyn, Langeland og det Sydfynske Øhav. Guiderne kan lave både mad og varm kaffe over bål på stranden – hvis du ønsker det.*

Læs mere om vores guideservice og se priser, muligheder mm. herunder.

Fishing lodge fyn guider

Med en fiskeguide fra Fishing Lodge Fyn har du mange muligheder. Guiderne mestrer både flue- og spinnefiskeri – fra kyst og båd og i sø og hav. Vi kan tage dig med til små hemmelige fiskepladser eller unikke småøer, der kan fiskes fra både land og båd.

Fishing Lodge Fyn - Fiskelodge Fyn

Claus Eklundh Christensen
Guide / Medstifer

Claus er en af de første guider i Danmark som blev certificeret guide. Claus er en passioneret og innovativ spinnefisker. Hans ekspertise er kastefiskeri efter havørred fra båd i Det Sydfynske Øhav.

Læs mere

Claus er en af de første guider i Danmark som blev certificeret igennem Danmarks Sportsfiskerforbund, Havørred Fyn & Fishing Zealand. Certificeringen er din garanti for en høj kvalitet og ikke mindst den nødvendige viden omkring fiskeri.
Claus er en passioneret og innovativ spinnefisker. Hans favoritfiskeri er kastefiskeri efter havørred fra båd i Det Sydfynske Øhav. Han synes, det er superfedt at snige sig rundt på de mere ufremkommelige pladser eller at sight-fiske havørred i høj solskin og spejlblankt vand.
Han holder også utrolig meget af de smukke Syd-og østfynske kyster, hvor han ofte træffes iført vaders og med en stang i hånden på jagt efter havørred. Når han ikke jagter de sølvblanke på kysten eller fra båd, napper han gerne en tur efter laks, gedder, torsk, makrel eller en omgang fladfisk.

Claus er uddannet biologilærer og har de sidste 19 år arbejdet med fokus på undervisning, friluftsliv, maritim naturvejledning og fiskekurser. Hans lange erfaring og brede vifte indenfor friluftsliv, undervisning og fiskeri gør ham til en yderst kompetent guide og underviser, som altid gør sit for at give kursisten den bedste oplevelse.

Claus er ejer af fiskekurser.dk og boatfishing.dk. Fiskekurser.dk har hvert år mange hundrede kunder med på tur og laver en bred vifte af guidede ture,kurser og firmaevents, hvor fiskeri er omdrejningspunktet.
Boatfishing.dk laver som de eneste i Danmark guidede ture fra båd i Det Sydfynske Øhav.

Claus er en meget benyttet fiskeguide, som har faste kunder fra både ind-og udland. Han er fiskeguide for Havørred Fyn og naturligvis Fishing Lodge Fyn.
Du kan booke Claus til både guidning fra land og fra båd, kurser med specielt tilrettelagt indhold og events.

Fishing Lodge Fyn - Fiskelodge Fyn

Niklas Albrechtsen
Guide / Medstifter

Niklas er certificeret guide. Han har sin daglige gang i Go-Fishing og har snart 15 års erfaring i grejbranchen og dermed masser af sølvtøji bagagen.

Læs mere

Niklas er som en af de få i Danmark blevet certificeret igennem Danmarks Sportsfiskerforbund, Havørred Fyn & Fishing Zeeland og det er din garanti for høj kvalitet og ikke mindst den nødvendige viden omkring fiskeriet.
Han har gennem 30 års erfaring, med havørredfiskeri og sit daglige arbejde i Go-Fishing, en stor kontakt til en masse lystfiskere. Arbejdet i grejbranchen nærmer sig 15 år og det giver tilsammen en stor og bred viden og erfaring, som giver “sølvtøj” I bagagen.
Niklas ejer ligeledes virksomheden Seatrout Guide Fyn, hvor han deler sin viden I form af gratis blog indlæg omkring havørred, lakse og geddefiskeriet fra ind og udland .
Igennem Seatrout Guide Fyn afholder han sine mange populære kurser.
De sidste 15 år har han afholdt mange forskellige havørred kurser, som feks. Kystfluekurser, aflæsning af kysten og det meget populære Go-Fishing Seatrout Master Academy for både spinne- og fluefiskere.
Udover afholdelse af kurser er Niklas en anerkendt fiskeguide, der har mange faste kunder fra ind og udland. Han er fast fiskeguide for Havørred Fyn – Go-Fishing og naturligvis Fishing Lodge Fyn.
Du kan booke Niklas til både guidning, kasteundervisning i fluefiskeri og foredrag omkring havørredfiskeriet.
Seatrout Guide Fyn www.seatroutguidefyn.dk

Fishing Lodge Fyn - Fiskelodge Fyn

Kenneth Birler
Kok / Guide / Medstifter

Kenneth er forpagter af Broholm Slot og den daglige vært på Fishing Lodge Fyn. Han er, udover at være en super dygtig kok, også certificeret guide og bådfører.

Læs mere

Kenneth bor på smukke Sydvestfyn få hundrede meter fra kysten.

Året rundt fisker Kenneth efter havørred med flue fortrinsvis på den sydlige del af Fyn. Han er begejstret for forår og efteråret, men milde vintre med temperaturer over 5 grader er efter Kenneth`s mening stærkt undervurderet og kan byde på fantastisk fiskeri.

Kenneth startede som 12-årig med at fiske fladfisk ved Kerteminde Havn og især i sommerferier cyklede han utallige dagsture fra Odense til Kerteminde Havn med fiskestangen. Senere blev det til å-fiskeri i Odense Å og som 18-årig overtog kystfiskeriet med flue.

Kenneth er uddannet tjener, kok og sommelier. Han har arbejdet som køkkenchef og restaurantchef i Grønland, Schweiz, Norge og Danmark. Som kok rejste han til Grønland og senere boede han 10 år I Norge og fluestangen var med hele turen. Efter hjemkomsten til Fyn er der mindst 2 turer til Norge om året som ørred/laksefisker og en arbejdsferie som lodgemanager ved Altaelven i sensommeren.

Kenneth er forpagter af Broholm Slot og den daglige vært på Fishing Lodge Fyn. Han er, udover at være en super dygtig kok, også certificeret guide og bådfører. Han er en ofte benyttet fiskeguide og instruktør hos fiskekurser.dk og naturligvis også ved Fishing Lodge Fyn. Kenneth er en meget populær kasteinstruktør, som får yderst gode tilbagemeldinger på sine en-til-en fluekastekurser.

Du kan booke Kenneth til både guiding og kasteundervisning i fluefiskeri.

Kastefiskeri fra båd

Vore guider tilbyder også mulighed for at fiske fra båd, hvor i hurtigt kan flytte jer rundt mellem havørredpladserne, eller dyrke kastefiskeri fra båden. Der er også mulighed for at fiske torsk, fladfisk, makrel mm. Alle guidede ture kan arrangeres for grupper og familier på op til 3-5 personer.

Tag en guide med på turen

de er ikke fedtede med gode råd og sparer dig for meget tid. Se hvad vi tilbyder og hvad det koster herunder.

Priser; guidning fra kyst og båd:

Guidning fra kysten

 • 4 timer med guide (max 4 personer) 2000Dkr / 270€
 • 8 timer med guide (max 4 personer) 3000Dkr / 400€

Vi dækker hele Fyn, Langeland og det Sydfynske Øhav.
Guiderne kan mod et mindre honorar, lave mad og varm kaffe over bål på stranden hvis du ønsker det.

Fishing Lodge Fyn - Fiskelodge Fyn

Guidning fra båd:

 • 4 timers tur koster 3000 kr/400€
 • 8 timers tur koster 4000 kr./540€

Der er flere muligheder for bådfiskeri, såsom:

 • Kastefiskeri efter havørred fra båd for 2 personer.
 • Havørredfiskeri combi af kastefiskeri og dropoff fishing med 3-5 personer.
 • Fiskeri efter fladfisk, torsk eller makrel: max. 4 personer
Fishing Lodge Fyn - Fiskelodge Fyn

Vi har følgende udstyr du kan leje under dit ophold.

 • Waders
 • Vadestøvler
 • Fiskejakker
 • Fluesæt
 • Linekurve
 • Spinnesæt

Prince - King - Knight?

Priser fra 695 kr pr. døgn

Guide Praksis hos Fishing Lodge Fyn

Du kan i vores hurtiggående båd blive transporteret ud til små øer og andre skjulte steder, hvor fiskepresset er ekstremt lavt og din guide kender alle de bedste fiskepladser.
Fishing Lodge Fyns guider er aktive lystfiskere, der har mange års erfaring i bagagen og deres viden kommer af tusindvis af fiske-timer gennem årene.
Folkene bag Fishing Lodge Fyn er alle certificerede fiskeguider. De har rejst rundt i verden og hjulpet kunder i mange forskellige fiskevande. De ved at kunderne forventer høj kvalitet, når de booker en fiskeguide og det er derfor heller ikke alle der kan guide for os.
Når du booker en fiskeguide vil vedkommende have 100 % fokus på dig som gæst og vil gøre alt for, at du får en succesfuld oplevelse.
Succesen måles ikke nødvendigvis i fanget fisk, men kan også være fremvisninger af forskellige fiskepladser, som du selv kan dyrke de efterfølgende dage.
Det betyder, at du altid er godt klædt på til fiskeriet på egen hånd, da guiden vil have lært dig de nødvendige metoder, tips og tricks.
De kan bruges igen og igen, de øger dine chancer for endnu flere fisk i fremtiden, og din oplevelse med fiskeriet bliver langt nemmere og bedre. Dertil kan du nyde naturen og slappe af under dit fiskeri – også under dit ophold på Fishing Lodge Fyn.
Guiderne fisker aldrig med når du har booket en guidet tur – vi er til for dig og holder øje med dig hele dagen.