­

Et eldorado for kystfiskeri efter havørred

Fiskeriet omkring Fishing Lodge Fyn

Drømmer du om blanke havørreder, er Fishing Lodge Fyn, på Broholm Slot det helt rigtige sted for dit næste fiskeeventyr. Havørredfiskeriet omkring Fyn og øerne – Langeland, Tåsinge, Ærø ligger kyst til noget af det bedste fiskeri efter havørred

Mere end
1100
km kystlinie

Fishing Lodge Fyn - Fiskelodge Fyn

Over 156 eventyr…

Der er ingen opskrift

Fishing Lodge Fyn - Fiskelodge Fyn

På Broholm Slot er der ingen fast opskrift på et fiskeeventyr. Men vi kan tilbyde rammer, som giver de bedste forudsætninger, uanset hvad og hvordan du vil fiske. Her er muligheder for alle – dygtige såvel som nybegyndere og børn.

­

Tag på kastefiskeri fra båd efter havørred i Det Sydfynske Øhav.

Vore guider tilbyder også mulighed for at fiske fra båd, hvor i hurtigt kan flytte jer rundt mellem havørredpladserne, eller dyrke kastefiskeri fra båden.

Se priser mv. på guidede bådture

Benyt dig af vores guideservice

Du har under dit ophold på Fishing Lodge Fyn, mulighed for at drage fordel af en guide. De kan hjælpe dig med at finde pladserne og give gode råd og tips til det til tider krævende havørredfiskeri.

Kastefiskeri fra båd

Vore guider tilbyder også mulighed for at fiske fra båd, hvor i hurtigt kan flytte jer rundt mellem havørredpladserne, eller dyrke kastefiskeri fra båden. Der er også mulighed for at fiske torsk, fladfisk, makrel mm. Alle guidede ture kan arrangeres for grupper og familier på op til 3-5 personer.
Uanset hvilklen form for fiskeri du, eller hele familien gerne vil dyrke, kan det varmt anbefales at tage en guide med på turen. De er ikke fedtede med gode råd og kan spare dig for meget tid.
Læs mere om guidning på Fishing Lodge Fyn her »

Få mere ud af oplevelsen

Tag en guide med på råd

Se vores Guideservice

De 4 årstider for havørredfiskeri på Fyn

Det Fynske havørredparadis, som byder på hele 1100 km kyststrækninger og næsten 100 små øer og holme. Hver årstid har sin charme, men skal angribes forskelligt.

Vores guider giver dig her nogle nogle bud på hvordan fiskeriet er vinter, forår, sommer og efterår:

Prince - King - Knight?

Priser fra 695 kr pr. døgn