Glædelig Jul fra Fishing Lodge Fyn

Året 2019 blev året hvor Fyn fik sig en ny Fiskelodge, der i den grad skiller sig ud i forhold til andre overnatnings steder der henvender sig til lystfiskere fra hele verden.

Fishing Lodge Fyn blev starten på et nyt eventyr på Broholm Slot.

Her har gæster fra nær og fjern besøgt os, når de har valgt at tage på fiskeferie med familien eller med vennerne.

Ikke kun vi har været begejstret for dette unikke koncept til lystfiskere, men vores gæster har i den grad rost os for vores unikke rammer på Fishing Lodge Fyn.

Her bor og lever alle som en konge – men til til priser der burde koste langt mere …

Lodgen har haft lystfiskere fra Danmark – Norge – Sverige -Tyskland -Italien – Østrig -England – Schweiz – Holland samt USA i løbet af året og vi har lært så mange nye dejlige lystfiskere at kende.

Vi sætter pris på hver eneste gæst, som vi har haft på Danmarks flotteste og mest unikke Fiske lodge og det har være skønt at høre om alle de gode oplevelser ude ved fiskevandet.

Vores guidebåd har åbnet op for nye muligheder og ikke kun som havørredfisker.Flere familier har booket os til fiskeri efter både torsk – fladfisk og makrel og det har være en kæmpe succes.

Vi havde på ingen måde drømt om den store anerkendelse og omtale vi har fået i magasiner og på de sociale medier på så kort tid.

Flere udenlandske fiskemagasiner har været forbi og her sidst på året fik vi besøg af Svensk TV, der vil lave en udsendelse fra Fishing Lodge Fyn og det berømte havørredfiskeri, vi har her på Fyn.

Vi ved at året 2020 bliver endnu bedre og mange har allerede igen booket pladser  til nye fiskeeventyr på Fishing Lodge Fyn.

Fishing Lodge Fyn og personalet vil gerne ønske alle jer kunder og samarbejdspartnere en glædelig Jul og et godt Nytår.

Hilsen Kennet – Claus & Niklas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Opdater linkkategori