Sommerfiskeri i dagtimerne

Sommerfiskeri i dagtimerne

Sommerfiskeri i dagtimerne efter havørreder

Lige nu er vandet begyndt at blive varmere og fiskeriet henvises til de mørke timer af døgnet, men tag ikke fejl af lidt fiskeri i dagtimerne.
Havørrederne er der skam, det er nok mere os selv der ikke kan forenes med den varme sol og det lune vand.

Prøv at tage en tur på kysten når der er lidt vind eller når vejret er overskyet, så vil du blive meget overrasket over hvor mange fisk der bare venter på dig.

Faktisk så har du pladserne for dig selv, da alle andre lystfiskere kun tænker på at fiske når det begynder at blive aften og mørket falder på …

Sommerfiskeri er normalt forbundet med ødelagt nattesøvn og efterfølgende dage, hvor man hele tiden hænger i bremsen pga den manglende nattesøvn i sin egen bløde seng.Men når du skifter dit natfiskeri ud med dagsfiskeri så ødelægger du ikke din rytme og du kan altid nå et par timer både før og efter arbejde.

Sommerfiskeri i dagtimerne

Høj sol og havørreder i dagtimerne

Høj sol er aldrig godt, men kan du komme afsted på dage med lidt vind og måske lidt bølger tilsat overskyet vejr, så har du rigtig gode chancer for at opleve noget spændende kystfiskeri.

Husk når du dyrker sommerfiskeri i dagtimerne, så skal du bruge dine solbriller og beskytte dig selv for solens varme og de stærke uv stråler der ofte er kraftigst imellem 12 – 15.

Sommerfiskeri i dagtimerne

Men selv i høj sol og havblik er det muligt at opleve glimmerende havørredfiskeri, så der er ingen undskyldninger for ikke at komme afsted på fisketur om sommeren.

Knæk og Bræk og rigtig god sommer på kysten …

 

Sommerfiskeri i dagtimerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Opdater linkkategori