45 m2 opvarmet waders rum

45 m2 opvarmet waders rum

Når du besøger Fishing Lodge Fyn , så kan du hænge alt dit våde udstyr ind i Danmarks flotteste tørrerum.Der er plads  til waders – jakker -vadesko m.m , så det er helt tørt og varmt til næste dags fiskeri.

Af erfaring ved vi hvor vigtigt det er at udstyret er varm og 100 % tørt til næste dags fisketur.Derfor har vi hos Fishing Lodge Fyn indrettet et af de mest lækre rum til at kunne klare presset, når lodgen er fuldt booket af ihærdige lystfiskere.

Vi garantere at din jakke og dine waders er tørre , men vi indrømmer også at det kan være varmt at klæde sig på i vores nye 45 m2 store opbevaringsrum på lodgen.

45 m2 opvarmet waders rum

Der er mulighed for at sætte sætte dine stænger direkte ind i rummet i de tilrettede stangholdere .Du kan nemt og hurtigt smide dem ind i bilen dagen efter , uden at skulle skille dem af  når dagens fiskeri er slut …

Vi har højt til loftet , så længden på dine fiskestænger spiller ingen rolle.

Fishing Lodge Fyn har i samarbejde med Go-Fishing indrettet en fiskeshop i rummet, så du altid kan få de aktuelle blink – fluer – forfang -blink m.m til dit fiskeri.

Vi har ikke alt udstyr , men vi kan godt garantere dig at vi ligger inde med det der fanger fiskene , når du besøger vores fiskeshop på Fishing Lodge Fyn og vi har altid ekstra forfang og fiskeline på lager.

Fishing Lodge Fyn – Fiskeshop

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Opdater linkkategori