Fishing Lodge Fyn er klar til Seatrout Open d 5- 7 april

Fishing Lodge Fyn - Fiskelodge Fyn

Fishing Lodge Fyn er klar til Seatrout Open d 5- 7 april

Hos Fishing Lodge Fyn er vi 100 % klar til Seatrout Open konkurrencen , hvor vi ser frem til nogle hektiske dage ved fiskevandet og på lodgen.

Rundt om hele Fyn vil kysterne være indtaget af håbefulde lystfiskere , der kæmper om at vinde den store fynske fiskekonkurrence som Go-Fishing afholder hvert eneste år.

Netop april måned er den måned hvor fiskeriet ofte spiller alle steder og det kan være svært at vælge imellem den åbne kyst eller fjorden. Heldigvis så ligger alle de gode fiskepladser som perler på en snor lige omkring vores nye Fiske Lodge på Broholm Slot.

Efter en lang dag på kysten , så skal der slappes af foran pejsen med en kold øl og i hyggeligt samvær med andre lystfiskere.

Denne weekend vil vi være klar til at servicere dig og dine venner, så i kan koncentrere jer 100 % om at fiske havørreder imens vi laver et lækkert og solidt måltid der indtages i slottets hyggeligste lokaler.

Husk at tilmelde dig Seatrout Open lige her 

Lad os klare det hele for dig under Seatrout Open

Vi vil så gerne hjælpe dig , så du kan nyde hele din weekend på kysten og vi ser frem til at du vende tilbage til Lodgen med friske historier fra fiskevandet.

Her vil vi stå klar med kolde drikke og lækker mad, så du kan bliver fyldt op med energi til næste dags fisketur.

Imens kan dine waders og jakke hænger til tørre i vores nye opbevaringsrum til dit udstyr, så det er helt tørt og varmt til næste dags fiskeri hvor du måske finder vinderfisken..

Når trætheden melder sig ,så kan du smide din i en af vores lækre senge på Fiske Lodgen og drømme at du er konge for en nat eller 2 . Det er ren magi og du kan drømme hele natten omkring dit fiskeri og nyde at slippe for at lave maden og bare slappe af i de smukkeste omgivelser.

Fishing Lodge Fyn er klar til Seatrout Open d 5- 7 april

Vi kan tilbyde overnatning fra kun dkr 695,-

Se meget mere her og book straks til dig og dine venner 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Opdater linkkategori