Kulde og stålblanke havørreder

Fishing Lodge Fyn - Fiskelodge Fyn

november – marts
Det bliver alt for tidligt mørkt og de kolde nætter begynder at tage over fra efterårets sidste varme, men Fishing Lodge Fyn – Danmark kan tilbyde en helt fantastik periode efter sølvtøj.

De fleste havørredfiskere er gået i vinterhi, men i årets koldeste måneder findes der nogle få og meget dygtige havørredfiskere, der fisker efter den store og helt blanke havørred.

Fishing Lodge Fyn-Danmark ligger netop i et område, hvor du har chancen for at fange og lande den smukkeste havørred – ”den fynske overspringer” – som kommer fra det dybe vand.
De er fede, stærke og blanke som nyslået sølv, men der kan være lidt længere imellem fiskene på kysten på denne årstid.
Men med dagsture til Østfyn og Langeland, med Fishing Lodge Fyn – Danmark som base, så har du de helt rigtige chancer for succes.

Dette er perioden for de mest inkarnerede havørredfiskere, der gerne tager en nul-tur på kysten, for næste dag at kroge og lande sit livs flotteste fisk.

Vær som altid opmærksom på fredningsbælter, da der på denne årstid er både halv- og helårs fredninger. Det er god stil at udøve et skånsomt fiskeri på de fisk der er klar til at komme i åen.
Husk at farvede havørreder er fredet fra d. 16 november – 15 januar.

Vandtemperaturen ligger ofte på ca. 0-6 grader og fiskene vil være en blanding af mindre blanke havørreder og indspark af stålblanke havørreder på 55 og helt op til 75 cm – dit livs flotteste fisk!

****Fishing Lodge Fyn – Danmark anbefaler denne periode, hvis du godt kan lide at have kysten for dig selv. Selvom om der i denne periode er færre fisk, har du til gengæld chancen for at fange den ultimative overspringer af en havørred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Opdater linkkategori