Forårets sølvtøj Havørreden

Fishing Lodge Fyn - Fiskelodge Fyn

Forårets sølvtøj Havørreden

Fra marts til maj finder du havørreden på mange typer af kystpladser på Fyn. Alt lige fra mudderbunden til den åbne kyst med dybt vand og store sten , men især revlefiskeriet med små badekar kan være helt formidabelt.

Fiskene er en blanding af nedgængere, undermålere og rigtig flotte blanke havørreder på 45-60 cm , som kæmper helt fantastisk samt giver lystfiskeren en uforglemmelig fight på lettere udstyr.

Det er i denne periode der er flest lystfiskere på Fyn – men der er altid pladser der ikke er optaget. Det er den lystfisker, som går lidt længere end alle de andre, som oftest får de fleste fisk….

Vandtemperaturen er ofte imellem 5- 12 grader i denne fiskeperiode.

Forårets sølvtøj havørreden

Vær som altid opmærksom på fredningsbælter. I første halvdel af marts er der både halv- og helårs fredninger. Husk at genudsætte nedgængerene, de har ingen kulinarisk værdi og fortjener at få lov til at æde sig store og fede igen, efter at have tilbragt vinteren med gydning i åerne.

I denne periode er dine chancer for succes størst. I områderne omkring Fishing Lodge Fyn finder du masser af fiskestræk med gode chancer for at møde større stimer af havørreder, der har huseret omkring de mange ferskvandsudløb på Østfyn.

****Fishing Lodge Fyn – Danmark vil helt klart anbefale dig at fiske på Fyn i denne periode hvis du vil have masser af sølvtøj og mødes med andre lystfiskere fra hele verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Opdater linkkategori