Efterårets trækkende havørreder

Fishing Lodge Fyn - Fiskelodge Fyn

august – november
Når sommeren lakker mod enden og vandet bliver køligere, så starter fiskeriet på efterårets mange trækkende havørreder.

Fiskeriet er bedst i det første lys på dagen først i september, men jo længere hen i efteråret vi kommer, bliver det hele dagen du kan fange havørreden.
Dage med masser af vind og bølger sætter godt gang i fiskeriet og havørreden er under disse forhold ikke sky og hugger gerne på hidsige farver på blink og fluer.

Temperaturen i vandet daler hele efteråret og i november måned vil den være omkring de 6- 9 grader.

Fiskene vil ofte være en blanding af meget farvede fisk og flotte blanke havørreder, som slet ikke er på vej til åen- de følges bare ofte med de andre havørreder på denne årstid.
Vær som altid opmærksom på fredningsbælter, da der på denne årstid både er halv- og helårs fredninger. Det er god stil at udøve et skånsomt fiskeri på de fisk der er klar til at komme i åen.

Husk at farvede havørreder er fredet fra d. 16 november – 15 januar.

Fishing Lodge Fyn elsker denne årstid, da hele naturen skifter fra at være grøn til at blive fyldt med brune og gule farver. Tilsætter du dette scenarie smukke fynske havørreder, som er helt blanke eller flot farvede med helt sorte prikker, så oplever du det smukkeste efterår Fyn kan byde på.

****Fishing Lodge Fyn – Danmark anbefaler denne periode til dig, som vil fange masser af flotte fisk og samtidig nyde naturens kulør skift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Opdater linkkategori