Havørreder i den gyldne time – sommer

Fishing Lodge Fyn - Fiskelodge Fyn

Havørreder i den gyldne time – sommer

I takt med at vandet bliver varmere og det er længere lyst, ændrer fiskeriet sig hen over sommeren.
Havørreden bliver mere gylden og med tydelige flotte sorte prikker. Fiskeriet er ofte bedst i det først og sidste lys på dagen, men dog kan nattens mørke give uforglemmelige fangster og oplevelser med synlige havørreder i overfladen.

Fiskene er ofte lidt større, hvilket vil sige at fisk mellem 50-60 cm ikke er ualmindelige fangster og i mørket venter de helt store og blanke fynske havørreder.

Fiskeriet i denne periode vil være bedst på revlekysten og de klassiske fiskepladser med dybere vand og rev, som ikke bare køler vandet på grund af den større vand udskiftning, men også holder lidt mere på havørreden.

Fishing Lodge Fyn – Danmark kan også anbefale en tur på kysten eller i vores båd midt på dagen, hvor der ikke er mange andre lystfiskere ude. Du kan sagtens fange havørreden fra kysten på Fyn i høj sol. Chancerne øges, hvis der er lidt bølger og vind på pladsen. Havblik, høj sol og sightfishing i shorts og T-shirt fra båd er også temmelig fedt.

Vandtemperaturen er ofte imellem 14- 20 grader i denne fiskeperiode.

Vær som altid opmærksom på fredningsbælter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Opdater linkkategori